19 Mart 2015 Perşembe



ÖYLE BİR BEDEL Kİ & TC Gonca Çiftçiogulları
Uğur Tuna Yayınları'ndan...

638 sayfa olmasına rağmen 1 gün de soluk soluğa okuduğum bu güzel roman için öncelikle yazara teşekkür ediyorum çünkü her zaman bu kadar keyifli bir kalemle soluğum kesilmiyor..
Biraz daha okuyayım diyerek elimden bir an olsun bırakamadığım kitabın öncelikle kapağına ve ayracınada ilk bakışta vurulduğumu inkar edemeyeceğim.....

Aslı ve Canan adındaki iki kız kardeşin yaşamından kesitler verildiği ÖYLE BİR BEDEL Kİ adlı kitabımızda biz planlar yaparken kaderin nasılda kendi planlarını bize oynattığını bir kere daha anlıyoruz okurken...
Aşk mı,aile mi tercihimiz olmalı diye okurken düşünüyor insan...Kardeşimiz en yakınımızken birden bire nasıl oluyorda bize düşman olabilir diyorsunuz?Aşk hiç ummadığımız bir anda kapıyı çalarken annemiz;en değerli varlığımızla nasıl çatışabiliyoruz??
Sevdiğimiz adamdan vazgeçmek için uğraşsakta kalbimiz onu bir türlü bırakamıyorsa;aşkın peşinden gitmeye karar vermelimiyiz?

Aslı ve Sinan'ın aşkı..Aslı'nın ablası Canan'ın onlara yaşattığı gerilim dolu günler..Hastalarına gönülden bağlı olan doktorlarımız..Ve dahası pek çok güzel anı..Aslı ve Sinan'ın büyük bir süprizle doğan bebeği..
Yazar GONCA ÇİFTÇİOĞULLARI okuyucularını kitaplarında tersköşe yapan usta bir yazar benim nazarımda..GECE GELEN ÖLÜM adlı kitabındada aynı lezzeti yaşamış idim..Bir kez daha kendisine hayran kaldım.
Kitabın basımıda oldukça güzel yazı puntosu insanı yormuyor..
Kesinlikle okuyun hayran kalacaksınız..
SEVTAP



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder