24 Ekim 2015 Cumartesi

BURCU B. FİLİZ & ÖLÜMSÜZ AŞK

 
 
 



BURCU B. FİLİZ & ÖLÜMSÜZ AŞK
 
 
Merhaba yağmurlu bir Ankara gününden harika bir kitap yorumu ile sizlerleyim. İçimde harika bir kitabı bitirmenin sonsuz mutluluğu var. Kesinlikle mübalağa etmiyorum .Bayıldım bu kitaba...
 
Kitap biteceği için üzülmeye başlamıştım. Çünkü karakterler çok sıcak ve sanki yakınlarla bir yerlerde idi... 
 
Yazarın yayınlanmış ikinci kitabı.. İlk kitabı farklı bir yayınevinden çıkmış idi. İkincisi #ASPENDOSYAYINEVİ imzalı. Ve böyle bir yazarı okuduğum için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Ruhuma ve kalbime dokunuyor satırları . Aspendos Yayınevi'ne Türk yazarları için ayrıca teşekkür etmek gerekiyor..
 
Yazarın anlatımı içten ve sımsıcak . Oldukça espiritüel aynı zamanda .Kitap 528 sayfa lakin merakla akıp gidiyor . Alışılagelmiş konusuda yok farklı esintiler var adeta yüreğe dokunuyor. Özellikle sokak çocukları için yazdığı satırlarda  yazarın ne kadar duyarlı olduğunu anlıyorsunuz.
 
 
Kitabın konusuna değinecek olursak ; iki eski sevgili olan Melis ve Toprak'ın yarım kalan aşkından bahsediyor ve olayların onları nereye doğru sürüklediğinden.
Melis, bir ajan ve aynı zamanda bodyguard olarak etrafında tanınan bir kişidir. Toprak ise eski bir bodyguarddır. İkili ilişkilerini noktaladıktan sonra Yunanistan bağlantılı bir biyolojik silah yapımı soruşturmasında hayat onları karşı karşıya getirir ve inanılmaz güzel bir macera başlar.
 
Soruşturma kapsamında olan birbirinden farklı karakterler var ve hepsi birbirinden güzel anlatılmış.
 
Toprak'a sahip olmaya çalışan Taha kitaptaki en sevmediğim karakter oldu nasılda masum gözükmüştü oysaki gözüme..
 
Sergio, özlemişim seni iyi ki çıktın geldi taaaaa Brezilya'dan...
 
Afrodit sana bayıldım ben.. Niyeyse gözümde Avrupa Yakası dizisindeki Zerrin canlandı :))
 
Kara, sen ne tatlı sevimli bir insansın...
 
Adonis ,sana en başından güvendim bende ...
 
Melis ve Toprak müthiş ikili...
 
En çok kimi sevdim ben? Tabiki " yıayıa" Keşke benim anneannem olsaydın :)))) 
 
Kitaptaki 1.2.3.4. derece olayları beni resmen kitaba bağladı nasıl bir heyecan ve farklılık katmış kitaba..
 
 
Kitapta bazı edisyon hataları vardı ama umarım diğer baskılarda düzelir. Oda nazar boncuğu olsun bu güzel kitabın.
Şiddetle tavsiye ediyorum. Çok çok beğendim.


 
 
 
 
İnsanlar dostlukları ve sevgileri böyle günler için büyütürler... En üşüdüğün zamanlarda umutlarını yakmak yerine, onlara şans vermeyi denemeliydin. Bazen küçücük sandığın umutlar, seni seven ellerde öyle büyük bir ateşe dönüşür ki , en kara kışları bile bahara döndürmeyi başarırlar.
 
 
Erkekler kadınlar gibi değildir. Bizim sayısız yatağımız ama bir kalbimiz vardır. Kadınların ise , sayısız kalbi ama bir yatakları vardır . Siz aşkı yatağınızda yüceltirsiniz biz kalbimizle. Kadınlara ne kadar çirkin gelirse gelsin, gerçek budur ve bu, doğru kadının yatağını bulana kadar da böyle devam eder.
 
 
Çünkü içimde bir yerlerde, onun için biriktirilmiş pulsuz mektuplardı bu sözler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


1 yorum:

  1. harika yorumun için çok teşekkür ederim Sevtap Cün Tay :) Bende romandaki bütün karakterlerimi çok severek yazdım. bizde iyi adamlar çok, kötü adamlar az olur ;) paranormal kısım için yaptığın yorum ise ayrı bir mutlu etti çünkü bundan sonraki romanlarımda hep bu tarz esintiler bulacağınız kesin :D mesela mucize aşk :)

    YanıtlaSil